Om oss/ About us

Therese A Nyström och Henrik Andersson
Ölme Fagersberg
681 94 Kristinehamn, Sweden

 

Mob: Therese: 0767940514 (+46)

Henrik: 0736700024 (+46)

Mail: tres-anjos@hotmail.com

Våra hundar växer upp i en familjär miljö ute på landet med skog och åkrar ända inpå husknuten. Vi tränar- och gör vattenprov, spårar och tränar rallylydnad och åker på utställningar men framför allt så är våra hundar våra familjemedlemmar.


Therese har gått på naturbruksgymnasium inriktning på häst men har efter det utbildat sig till undersköterska och jobbar på sjukhus, hon är också diplomerad hundfrisör, hundinstruktör och driver trimet Fagersbergs Trim & Hunderi i mindre form och sitter i och Avel- och hälsa i rasklubben och är vattendomare för rasens specifika vattenprov som för tillfället är på inofficiell nivå i Sverige. Henrik jobbar som snickare, sitter i styrelsen och vattenkommittèn i rasklubben och är vattendomare för rasens vattenprov.  


Vi har rest till Portugal och gjort officiella vattenprov med våra hundar med goda resultat.


Therese har haft hundar runt sig hela sitt liv och bestämde tillsammans med Henrik att skaffa sin första hund tillsammans 2007 som blev av den älskade och osvikliga rasen PORTIS! Sedan dess har de varit engagerade i rasen och bestämde sig för att skaffa kennelnamn år 2010, Therese har gått uppfödarutbildning för Svenska kennelklubben och 2014 föddes den första valpkullen hos kennel TresAnjos.

Hund är ingen hobby det är en livsstil